Logo - tilbage til start---
Logo - tilbage til start.Hvorfor Linux?
Logo - tilbage til start---

Hvem er vi?

Hvorfor Linux?

Kursus-beskrivelser

Tilmelding

Informationsmøde

Sikkerhed

Kontakt

.

Skal din næste server køre Linux?

Tiden, hvor Microsoft altid var det sikre valg, er forbi.

Det gratis operativsystem Linux udbredes med stormskridt og kan i dag sagtens overtage rollen som server - både på Internettet og lokalnettet. Det er derfor et oplagt alternativ til en NT-server.

Der er mange argumenter for at vælge Linux frem for windows som server. Ved at vælge Linux frem for Windows får du:

Større stabilitet
Linux-servere er meget svære at overbelaste så meget at de går ned. Ved overbelsatning kan serveren blive langsom, men det ses yderst sjældent, at systemet crasher.

Bedre performance
Linux er lavet så det kan køre på meget små maskiner. Derfor er hardwarekravene ikke ret store. Hvis man konverterer sin eksisterende server til Linux vil man derfor normalt opleve en bedre performance.

Færre reboots
I Linux-verden er oppetider på over et år ikke ualmindelige. Langt de fleste systemoperationer kan også klares uden reboot.

Færre reinstallationer
Linux vil ikke af sig selv komme i en situation, der ikke er til at redde igen. Hvis der er fejl på en server giver Linux gode muligheder for at lokalisere fejlen.

Alt software GRATIS
Softwaren til en Linuxserver er gratis. Det betyder at du kan lave alle de servere du vil uden at skulle tænke på licenser eller være nervøs for piratsoftware. Du kan med god samvittighed lade dine brugere få en kopi af installationen.


Mail